Tuesday, 17 January 2012

hye guys.. hari nie aku gembira sikit sbb ptg tadi mase time koku kitorang study pasal equipment bomba so aku agk anxious and happy.. yang pling aku suke aku dpt cuba pegang paip bomba yg besar tube.. mak oi main berat lagi pressure bnde tu.. silap2 klau aku slh pgng td boleh hilng muka aku. heheh,, lps tuh aku dpt rsekn sndri suasana di dlm kabin bomba,, mak oi dasyat gile.. rse mcm btol2 ahli anggota bomba,, tp kan setiap hari mst kite ade rse berslh kat seseorg kn. aku ade rse somthing wrong la kat sni, tp aku tak sure pe bnde tu.. entahla.. maybe it just my feeling.. i hope its not bad for me.. AMIN,..
overall hari nie mmng best dlm hidup aku walaupun aku kne mrah dgn coach sbb tk ckur jnggut.. heheheh,, so smpai disini la aku pny jln cerite ok.. so keep follow my blog.. :)

No comments:

Post a Comment