Tuesday, 17 January 2012

Hari nie aku tk tahu kenapa ngntok sngt kat kelas.. hehe,, myb sebab semalam aku tido lambat sbb tolong mmbe aku siapkn keja CSC dia..  time kelas td dh la ade listening,, hmmmm,, faham2 la, aku tido jek td,, hehehe,, terbaik la kn.. lagi2 tngh hujan + aircon.. hahaha,,, menguap jek la .. tp kan hari nie badan aku tk berapa sihat.. pagi td jek dah 3-4 kali kuar masok tndas.. faham2 la kn.. hehehe,, nk gy klinik mls plak.. maklum la jauh n tkde transport.. part one lagi katakan,, hehehe,, takpa.. aku ttp kuatkan semangat untuk HADIR ke kelas.. hahahah,, (bajet jek).. nie la bende semalam yg aku tolong mmbe aku.. simple jek,, 



 takde la secantik mana tapi jenuh la jugak nak pikir idea untung edit poster ni.. :) 
agak2 sape yg pndai dlm editing leh la hulurkn ilmu anda ok.. BYE,,

hye guys.. hari nie aku gembira sikit sbb ptg tadi mase time koku kitorang study pasal equipment bomba so aku agk anxious and happy.. yang pling aku suke aku dpt cuba pegang paip bomba yg besar tube.. mak oi main berat lagi pressure bnde tu.. silap2 klau aku slh pgng td boleh hilng muka aku. heheh,, lps tuh aku dpt rsekn sndri suasana di dlm kabin bomba,, mak oi dasyat gile.. rse mcm btol2 ahli anggota bomba,, tp kan setiap hari mst kite ade rse berslh kat seseorg kn. aku ade rse somthing wrong la kat sni, tp aku tak sure pe bnde tu.. entahla.. maybe it just my feeling.. i hope its not bad for me.. AMIN,..
overall hari nie mmng best dlm hidup aku walaupun aku kne mrah dgn coach sbb tk ckur jnggut.. heheheh,, so smpai disini la aku pny jln cerite ok.. so keep follow my blog.. :)

Sunday, 15 January 2012

assalammualaikum. hari nie first day aku guna blog. so jgn expect blog aku mcm dak2 lain ok. sebab dorang dah lali dgn bende2 nie,, so sape2 yang agk pandai dlm blogger nie teach la aku yew.. aku kan selalu update so korang kne la follow ok.. :)
peace no war,,